БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Општински противпожарен сојуз – Берово

Општински противпожарен сојуз – Берово2018-01-08T15:18:37+01:00

Општински противпожарен сојуз – Берово

адреса:
ул. Партизанска бр.14-1/10
2330 Берово

мобилен телефон: +389 71 313518

Претседател:
Зоран Ајтовски
ТППЕ-Берово

Go to Top