БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Општински противпожарен сојуз – Виница

Општински противпожарен сојуз – Виница2018-08-25T21:07:35+02:00
Општински противпожарен сојуз – Виница
адреса:
ул. Борис Кидрич бр.13
2310 Виница

телeфон за контакт: +389 33 361923
мобилен телефон: +389 70 354-616

е-mail: oppsvinica@gmail.com

претседател:
Роберт Стојменовски
ТППЕ Виница

Активности:

ЛИСЕЦ

Go to Top