БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Општински противпожарен сојуз – Гази Баба

Општински противпожарен сојуз – Гази Баба2018-08-25T20:52:57+02:00

Општински противпожарен сојуз – Гази Баба

адреса:
Општина Гази Баба, Одделение за одбрана
Скопје

претседател:
Милисав Игњатовиќ

Go to Top