БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Општински противпожарен сојуз – Гевгелија

Општински противпожарен сојуз – Гевгелија2018-08-25T21:14:58+02:00

Општински противпожарен сојуз – Гевгелија

адреса:
Противпожарна единица

претседател:
Митко Катамитков

Go to Top