БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Општински противпожарен сојуз – Кратово

Општински противпожарен сојуз – Кратово2018-01-08T15:10:56+01:00

Општински противпожарен сојуз – Кратово

адресар:
Општина Кратово, Плоштад М. Тито

претседател:
Тони Ивановски

Go to Top