БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Општински противпожарен сојуз – Македонски Брод

Општински противпожарен сојуз – Македонски Брод2018-01-08T15:45:38+01:00

Општински противпожарен сојуз – Македонски Брод

адреса:
Ул. “7-ми Септември” бр.4
6 530 Македонски Брод

телефон за контакт: +389 45 275516
факс: +389 45 275516

претседател:
Радески Војо
Дирекција за заштита и спасување  на Република Македонија
Подрачно одделение – Македонски Брод

Go to Top