БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Општински противпожарен сојуз – Петровец

Општински противпожарен сојуз – Петровец2018-08-25T20:56:15+02:00

Општински противпожарен сојуз – Петровец

адреса:
с. Петровец

претседател:
Киро Зелениковски

Go to Top