БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Општински противпожарен сојуз – Прилеп

Општински противпожарен сојуз – Прилеп2018-08-25T21:23:49+02:00

Општински противпожарен сојуз – Прилеп

адреса:
Ул. Гоце Делчев бб

претседател:
Кочо Коневски
Апостоловски Горан

Go to Top