БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Општински противпожарен сојуз – Пробиштип

Општински противпожарен сојуз – Пробиштип2018-01-08T15:13:21+01:00

Општински противпожарен сојуз – Пробиштип

адреса:
Противпожарна единица

претседател:
Димитар Максимов

Go to Top