БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Општински противпожарен сојуз – Штип

Општински противпожарен сојуз – Штип2018-01-08T15:14:17+01:00

Општински противпожарен сојуз – Штип

адреса:
Подрачна единица на Дирекција за заштита и спасување

претседател:
Тодорка Атанасовска

Go to Top