БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Oпштински противпожарен сојуз – Тетово

Oпштински противпожарен сојуз – Тетово2018-01-08T16:07:49+01:00

Oпштински противпожарен сојуз – Тетово

адреса:
„Видое Смилевски Бато” бб
1200 Тетово

Претседател:
м-р Ване Ѓорѓевски

Go to Top