БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Општински противпожарен сојуз – Велес

Општински противпожарен сојуз – Велес2018-01-08T15:43:59+01:00

Општински противпожарен сојуз – Велес

Адреса:
Ул. Моша Пијаде бб

Претседател:
Тодор Грков

Активности:

ОППС Велес: Одржување и реновирање на постоечките простории на Сојузот (предуслов за квалитетно изведување на активностите) и активности во летниот период. 

Учество на ОППС Велес во кампањата „Да ја заштитиме Македонија од пожари!“

 

Go to Top