БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

In Memoriam Ванко Спасовски

In Memoriam Ванко Спасовски

IN MEMORIAM

Ве известуваме дека на ден 28.08.2011г. по едногодишно боледување, на 64 годишна возраст, почина Ванко Спасовски, долгогодишен активист во Противпожарниот Сојуз на Македонија и секретар на ОППС Илинден. Погребот се изврши на ден 29.08.2011г. на селските гробишта во с.Мршевци, во присуство на голем број родини, пријатели и колеги, а делегација од ПСМ положи венец и свежо цвеќе.

By |2018-01-09T19:19:16+01:002 - 09 - 2011|Новости|Коментарите се исклучени на In Memoriam Ванко Спасовски

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top