БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Учество на ОППС Кочани во кампањата „Да ја заштитиме Македонија од пожари!“

Учество на ОППС Кочани во кампањата „Да ја заштитиме Македонија од пожари!“

Во рамките на активностите за одбележување на месецот на заштита од пожари, Противпожарниот сојуз и Општина Кочани се вклучи во националната кампања на Дирекцијата за заштита и спасување и Противпожарниот сојуз на Република Македонија – „Да ја заштитиме Македонија од пожари!“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

By |2018-01-09T19:19:17+01:0022 - 06 - 2011|Uncategorised|Коментарите се исклучени на Учество на ОППС Кочани во кампањата „Да ја заштитиме Македонија од пожари!“

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top