БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Справување со пожарите на отворен простор

Справување со пожарите на отворен простор

     На 26.06.2013 година, во просториите на Дирекцијата за заштита и спасување, се одржа состанок на Главниот штаб за заштита и спасување (во проширен состав).  Темата на состанокот беше подготвеноста за справување со пожарите на отворен простор. Противпожарниот сојуз на Македонија, преку свој претставник, учествуваше на состанокот.

By |2018-01-09T19:36:51+01:001 - 04 - 2014|Новости|Коментарите се исклучени на Справување со пожарите на отворен простор

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top