БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Ден на Цивилната заштита

Ден на Цивилната заштита

     1-ви Март, Денот на Цивилната заштита, Дирекцијата за заштита и спасување  го одбележа со изложба на дел од опремата, возилата и специјалните тимови, на 28.02.2014 година на плоштадот Македонија. Дел од оваа манифестација беше и ПСМ преку младите доброволци од ОППС Аеродром. Тие заедно со останатите учесници од манифестацијата делеа пропаганден материјал на минувачите.

By |2018-01-09T19:35:33+01:008 - 04 - 2014|Новости|Коментарите се исклучени на Ден на Цивилната заштита

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top