БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Тактичко – показна вежба: СТАРО НАГОРИЧАНЕ 2014

Тактичко – показна вежба: СТАРО НАГОРИЧАНЕ 2014

На ден 21.05.2014 година, по повод денот на пожарникарството во Република Македонија – 20 Мај, во Старо Нагоричане (Кумановско) се одржа тактичко – показна вежба насловена:

СТАРО НАГОРИЧАНЕ 2014

     Кратко сценарио на вежбата

     Корисни линкови: 1, 2, 3, 4.

By |2018-04-13T11:47:04+02:0024 - 05 - 2014|Новости|Коментарите се исклучени на Тактичко – показна вежба: СТАРО НАГОРИЧАНЕ 2014

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top