БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Редовно Годишно Собрание на Противпожарниот Сојуз на Македонија

Редовно Годишно Собрание на Противпожарниот Сојуз на Македонија

     Во согласност со Статутот на Противпожарниот Сојуз на Македонија, на ден 08.04.2015 год, со почеток во 12:00 часот, во просториите на Домот на хуманитарните организации „Даре Џамбаз“ – Скопје, се одржа Редовното Годишно Собрание на Противпожарниот Сојуз на Македонија.

Дневен ред

By |2018-01-09T19:34:11+01:0030 - 06 - 2015|Новости|Коментарите се исклучени на Редовно Годишно Собрание на Противпожарниот Сојуз на Македонија

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top