БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Uncategorized @mk

ТАКТИЧКО ПОКАЗНА ВЕЖБА „ВИТАЧЕВО 2015“

By |2018-04-13T11:42:18+02:0030 - 06 - 2015|Uncategorized @mk, Новости|

            По повод денот на пожарникарството во Република Македонија - 20 Мај, со цел свечено обележување на истиот, Противпожарниот сојуз на Македонија на 27.05.2015 година одржа тактчко показна вежба на висорамнината Витачево, на оддалеченост од околу 25 километри од Кавадарци.

Коментарите се исклучени на ТАКТИЧКО ПОКАЗНА ВЕЖБА „ВИТАЧЕВО 2015“

Светски Ден на Цивилната Заштита

By |2018-01-09T19:32:02+01:0014 - 03 - 2011|Uncategorized @mk, Новости|

На 01.03.2011 год. Дирекцијата за заштита и спасување го одбележа Светскиот ден на Цивилната заштита.

Коментарите се исклучени на Светски Ден на Цивилната Заштита

Редовно Годишно Собрание на Противпожарниот Сојуз на Македонија

By |2018-01-09T19:32:02+01:0013 - 05 - 2010|Uncategorized @mk, Новости|

Редовното Годишно Собрание на Противпожарниот Сојуз на Македонија се одржа на ден 23.04.2010 г. со почеток во 11:15 часот во амфитеатеатарот на Бригадата за Противпожарна Заштита - Скопје.

Коментарите се исклучени на Редовно Годишно Собрание на Противпожарниот Сојуз на Македонија

Актуелно

By |2018-01-09T19:32:03+01:008 - 04 - 2010|Uncategorized @mk, Новости|

Промоција на Македонскиот информативен систем за шумски пожари (MKFFIS)   На ден 05.07.2013 година, со почеток во 11 часот, во Конгрес центарот-Скопски саем беше извршена промоција... Да ги заштитиме [...]

Коментарите се исклучени на Актуелно
Go to Top