БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Соработка помеѓу ПСМ и SNV

Соработка помеѓу ПСМ и SNV

На ден 12.05.2010 год.,  во просториите на Општина Дебарца, на иницијатива на SNV беше одржан работен состанок.

 

На состанокот присуствуваа: членови на ДПД Дебарца, Претседателот на ПСМ, претставник од Дирекцијата за заштита и спасување на Р.М., претставник од Ј.П. „Македонски Шуми“, претставници од SNV и претставник од Локалната самоуправа.

 

На состанокот се разговараше за донацијата од страна на SNV за опремување на ДПД Дебарца и обука на нивните членоци за претстојната сезона на шумски пожари.  

 

By |2018-01-09T19:19:25+01:0013 - 05 - 2010|Новости|Коментарите се исклучени на Соработка помеѓу ПСМ и SNV

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top