БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Фотогалерија на Советувањето

Фотогалерија на Советувањето

Советување

„Противпожарната заштита во Република Македонија – искуства и предизвици“ 

26 – 27 мај 2010г. х.Дрим

Струга, Р. Македонија 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

By |2018-01-09T19:19:25+01:004 - 06 - 2010|Новости|Коментарите се исклучени на Фотогалерија на Советувањето

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top