БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Проект „Преку едукација до заштита од пожари“ – ОППС Струга

Проект „Преку едукација до заштита од пожари“ – ОППС Струга

Проект „Преку едукација до заштита од пожари“ – ОППС Струга

ОППС Струга во почетокот на летната сезона 2010, како дел од проектот наречен „Преку едукација до заштита од пожари“ одржа низа предавања на тема заштита од пожари.

 

Целта на овие предавања се едукација и унапредување на противпожарната култура, зголемување на свеста кај граѓаните за причините кои доведуват до пожари, нивно спречување и запознавање со начините и срествата за нивно гаснење.

Презентација за проектот „Преку едукација до заштита од пожари“ 

By |2018-01-09T19:19:22+01:0031 - 01 - 2011|Конкурси|Коментарите се исклучени на Проект „Преку едукација до заштита од пожари“ – ОППС Струга

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top