БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Проект „Противпожарен куќен ред“ – ДПД Пегаз – Битола

Проект „Противпожарен куќен ред“ – ДПД Пегаз – Битола

Проект „Противпожарен куќен ред“ –  ДПД Пегаз – Битола

Во рамките на проектот „Противпожарен куќен ред“, ДПД Пегаз изработи флаер во тираж од 500 примероци, со самолеплива хартија кој беше дистрибуиран до станбени објекти, јавни установи и претпријатија. 

 

 

By |2018-01-09T19:19:21+01:0031 - 01 - 2011|Конкурси|Коментарите се исклучени на Проект „Противпожарен куќен ред“ – ДПД Пегаз – Битола

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top