БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Обука за гасење на шумски пожари, 06.02.2014, Охрид

Обука за гасење на шумски пожари, 06.02.2014, Охрид

            Во склоп на активностите за подобра соработка на институциите и организациите одговорни за заштита на шумите од пожари и зголемување на нивната подготвеност, Противпожарниот сојуз на Македонија во соработка со Дирекцијата за заштита и спасување, одржа кратка обука  на ден 06.02.2014 во Охрид. На обуката учествуваа 13 лица: вработени од Ј.П. Македонски шуми Подружница “Галичица”-Охрид и членови на ДПД од Дебарца.

By |2018-01-09T19:35:45+01:007 - 04 - 2014|Новости|Коментарите се исклучени на Обука за гасење на шумски пожари, 06.02.2014, Охрид

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top