БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

ПРАВИЛНИК за организирање и спроведување на пожарникарски крос – натпревар, ППС на Град Скопје

ПРАВИЛНИК за организирање и спроведување на пожарникарски крос – натпревар, ППС на Град Скопје

ПРАВИЛНИК за организирање и спроведување на пожарникарски крос – натпревар, ППС на Град Скопје

By |2018-01-09T19:19:05+01:0024 - 05 - 2014|Новости|Коментарите се исклучени на ПРАВИЛНИК за организирање и спроведување на пожарникарски крос – натпревар, ППС на Град Скопје

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top