БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

И З В Е С Т У В А Њ Е

 

     Се потсетуваат сите Општински Противпожарни Сојузи до крај на месец септември, 2015 година, да поднесат писмено известување (или електронски на адреса: mihajlo.risteski@gmail.com) до Противпожарниот Сојуз на Македонија по однос на прашањето дали ќе организираат Општински Противпожарни Квиз Натпревари за секоја општина во која функционираат.

     

 

 

     Претседател на Противпожарен сојуз на Македонија

     Проф. д-р Никола Николов

By |2018-01-09T19:18:58+01:0015 - 09 - 2015|Новости|Коментарите се исклучени на ИЗВЕСТУВАЊЕ

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top