БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

IN MEMORIAM Миленко Кармело

IN MEMORIAM Миленко Кармело

 Миленко Кармело

 1945-2017

Им соопштуваме на сите пријатели и активисти на Противпожарниот Сојуз на Македонија дека на ден 31.01.2017 година, почина нашиот драг, ценет и долгогодишен активист на Противпожарниот Сојуз на Македонија и пораншен Претседател на ОППС – Кичево.

By |2018-01-22T13:51:41+01:003 - 02 - 2017|Новости|Коментарите се исклучени на IN MEMORIAM Миленко Кармело

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top