БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

EU Aid Volunteers Network Workshop

EU Aid Volunteers Network Workshop

Во периодот 13 -14.02.2017 година во Брисел се одржа работилницата “EU Aid Volunteers Network Workshop” во организација на истоимената организација. Целта на оваа работилница беше да се соберат искуствата од хуманитарните и доброволните организации во изминатиоат период и тоа да служи како основа за понатамошните активности на EU Aid Volunteers Network. За таа цел, од страна на организаторот, поканети да учествуваат на работилницата беа околу сто организации од целиот Свет меѓу кои и Противпожарниот сојуз на Македонија, како членка на EU Aid Volunteers Network.

 

Агенда EU Aid Volunteers Network Workshop

Листа на учесници EU Aid Volunteers

Извештај – EU Аid volunteers workshop report

 

By |2018-02-01T21:04:45+01:0014 - 02 - 2017|Новости|Коментарите се исклучени на EU Aid Volunteers Network Workshop

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top