БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Редовно годишно и Изборно Собрание на ПСМ

Редовно годишно и Изборно Собрание на ПСМ

Редовното годишно и Изборно Собрание на Противпожарниот сојуз на Македонија се одржа на 26.04.2017 година во просториите на НОИОМ Даре Џамбаз-Скопје.

На Собранието присуствуваа 33 делегати од ОППС-и кои за периодот 2017-2021 година за Претседател на ПСМ го избраа Проф. д-р Никола Николов, а за Потпретседател Г-дин Часлав Јовановиќ. Исто така, избрани беа и новите Управен Одбор и Надзорен Одбор на ПСМ.

Дневен ред

By |2018-02-01T21:16:12+01:0026 - 04 - 2017|Новости|Коментарите се исклучени на Редовно годишно и Изборно Собрание на ПСМ

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top