БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Меѓународна вежба MODEX 2017

Меѓународна вежба MODEX 2017

Дирекцијата за заштита и спасување, од 16.06 до 20.06.2017 година во Центарот за обука на АРМ во Пепелиште-општина Неготино, беше домаќин на меѓународната вежба MODEX 2017, а во организација на Механизмот на Цивилна Заштита при Европската Унија. Против пожарниот сојуз беше дел од оваа вежба со 30 учесници од редовите на ОППС-и Кавадарци, Неготино и Валандово.

By |2018-02-01T21:26:13+01:0020 - 06 - 2017|Новости|Коментарите се исклучени на Меѓународна вежба MODEX 2017

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top