БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

ИНТЕРВЈУ на Г-дин Петар Плотникот , Претседател на ГППС – Скопје за утринската програма на Канал

ИНТЕРВЈУ на Г-дин Петар Плотникот , Претседател на ГППС – Скопје за утринската програма на Канал

Интервјуто дава одговори на повеќе прашања како што се :

КОЛКУ МЛАДИТЕ САКААТ ДА БИДАТ ПОЖАРНИКАРИ ?

КОЈ ПРВ НАСТАПУВА ВО СЛУЧАЈ НА ПОЖАР ?

КОЈА Е ПРИЧИНАТА ЗА ПОЖАРОТ?

ДАЛИ ИМА ЖЕНИ ПОЖАРНИКАРИ ?

КОЈА ОПРЕМА СЕ НОСИ ЗА ВРЕМЕ НА ИНТЕРВЕНЦИЈАТА ЗА ГАСЕЊЕ НА ПОЖАР ?

КОИ КУРСЕВИ СЕ ОРГАНИЗИРААТ ЗА ОБУКА НА ПРОТИВПОЖАРНА ЗАШТИТА ?

КОЈ СЕ МОЖЕ ДА БИДЕ ДОБРОВОЛЕН ПОЖАРНИКАР ?

КАКО ДА СЕ ЗАШТИТИМЕ ОД ПОЖАР ВО УРБАНА СРЕДИНА и ШИМСКИ ПОЖАРИ ?

By |2022-06-21T08:50:59+02:0021 - 06 - 2022|Новости, Новости|Коментарите се исклучени на ИНТЕРВЈУ на Г-дин Петар Плотникот , Претседател на ГППС – Скопје за утринската програма на Канал

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top