БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Работилница за подготовка на подзаконски акти за заштита на шумите од пожари, Октомври 2013 год., Дојран

Работилница за подготовка на подзаконски акти за заштита на шумите од пожари, Октомври 2013 год., Дојран

     На ден 29.10.2013 год., во Дојран се одржа работилница за подготовка на подзаконска регулатива за заштита на шумите од пожари. Организатор на работилницата беше Министерството за Земјоделие, Шумарство и Водостопанство, а на неа учествуваа претставници од: Ј.П. Македонски шуми, Дирекцијата за заштита и спасување, Центарот за управување со кризи, Инспекторатот за шумарство при МЗШВ, Министерството за животна средина и просторно планирање, Шумска полиција, Шумарскиот факултет во Скопје и Противпожарниот сојуз на Македонија.

By |2018-01-09T19:36:15+01:004 - 04 - 2014|Новости|Коментарите се исклучени на Работилница за подготовка на подзаконски акти за заштита на шумите од пожари, Октомври 2013 год., Дојран

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top