БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Реализирани проекти во 2010 г.

Реализирани проекти во 2010 г.

 

1. Проект „Превентивни мерки за заштита од пожари на отворен простор“ – ОППС Куманово

2. Проект „Учество на ДПД во гаснење пожари“ – ДПД Демир Капија

3. Проект „Шума – живот“ – ОППС Илинден

4. Проект „Безбеден стан“ – ОППС Аеродром

5. Проект „Противпожарен куќен ред“ – ДПД Пегаз – Битола

6. Проект „Основно запознавање со огнот, неговата корисност и опасностите кои настануваат од него“ –  ДПД Радика – Дебар

7.Проект „Преку едукација до заштита од пожари“ – ОППС Струга

8.Проект: „Пожарникар тоа сум јас“ – ДПД Кичево 

 

 

By |2018-01-09T19:19:21+01:0031 - 01 - 2011|Новости|Коментарите се исклучени на Реализирани проекти во 2010 г.

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top