БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Светски Ден на Цивилната Заштита

Светски Ден на Цивилната Заштита

На 01.03.2011 год. Дирекцијата за заштита и спасување го одбележа Светскиот ден на Цивилната заштита.

По тој повод,  Директорот на Дирекцијата за заштита и спасување, г-ин Шабан Салиу, додели благодарници на повеќе институции во Република Македонија, меѓу кои беше и Противпожарниот Сојуз на Македонија.

Поздравен говор

 

By |2018-01-09T19:32:02+01:0014 - 03 - 2011|Uncategorized @mk, Новости|Коментарите се исклучени на Светски Ден на Цивилната Заштита

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top