БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Редовно Годишно Собрание на ПСМ 2011 г.

Редовно Годишно Собрание на ПСМ 2011 г.

                Редовното Годишно Собрание на Противпожарниот Сојуз на Македонија се одржа на ден 30.03.2011 г. со почеток во 12:30 часот во амфитеатеатарот на Бригадата за Противпожарна Заштита – Скопје.

На Собранието присуствуваа 30 делегати од ОПП Сојузи. На седницата на собранието како гости присуствуваше делегација од Дирекцијата за заштита и спасување на Р. Македонија предводена од заменик-директорот Г-дин Екрем Зендели.

Делегатите на собранието ги усвоија: Годишниот извештај за работата на ПСМ во 2010 год. и Финансискиот извештај по Завршната сметка за работата на ПСМ во 2010 г. Исто така, од страна на Претседателот на ПСМ, на делегатите на Собранието им беа презентирани и Програмските активности на ПСМ планирани за 2011 год.

 

   

 

 

 

 

 

            

 

By |2018-01-09T19:19:19+01:0016 - 04 - 2011|Новости|Коментарите се исклучени на Редовно Годишно Собрание на ПСМ 2011 г.

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top