БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

Работен состанок со претставник од Бугарската Амбасада во Мaкедонија

Работен состанок со претставник од Бугарската Амбасада во Мaкедонија

На барање на претставникот од Бугарската амбасада во Македонија, Г-динот Федиа Капитанов, беше организирана работна средба во просториите на Противпожарниот сојуз на Македонија.

 Средбата се одржа на 21.04.2011 година, а на неа покрај Г-динот Капитанов присуствуваа Претседателот на ПСМ Проф. д-р Никола Николов и Г-динот Љупчо Петровски член на УО на ПСМ и претставник од Дирекцијата за заштита и спасувања на Република Македонија. При средбата, на Г-динот Капитанов му беше образложено функционирањето на ПСМ, неговото место во против пожарната заштита ва Македонија, добрите и лоши  искуства при тоа и т.н. Посебен акцент  беше ставен  на  можноста за идна меѓусебна соработка.

 

 

 

 

 

By |2018-01-09T19:19:19+01:0021 - 04 - 2011|Новости|Коментарите се исклучени на Работен состанок со претставник од Бугарската Амбасада во Мaкедонија

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top