БРОЈ ЗА ИТНИ ПОВИЦИ 112

In Memoriam Бранко Бошковски

In Memoriam Бранко Бошковски

In Memoriam

Ве известуваме дека на ден 13.03.2012г. по едногодишно боледување почина Бранко Бошковски, долгогодишен активист во Противпожарниот Сојуз на Македонија , секретар на Противпожарниот Сојуз на град Скопје и професионално вработен во ПП бригадата на град Скопје како командант на Командно – Оперативен Центар. Погребот се изврши на ден 14.03.2012г. на градските гробишта во Бутел, во присуство на голем број родини, пријатели и колеги, а делегација од ПСМ положи венец и свежо цвеќе.

By |2018-01-09T19:19:15+01:0021 - 03 - 2012|Новости|Коментарите се исклучени на In Memoriam Бранко Бошковски

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top